Portal de publicacions
coleccions_bibdiografiques
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca
Cerca avançada
Títol
Autor/a
Col·lecció
Matèria
Any d'edició
ISBN
Entitat responsable
Tipus de publicació
Monografies
Publicacions periòdiques
Articles
Cerca exhaustiva
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
6
(
6
registres en total)
Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants
-- Article --
Autor/a:
Canicio, Josep A.
Matèria:
Aliments - Contaminació
Dioxines
Riscos per a la salut - Avaluació
Salmons
Aliments - Composició
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
El Residu: la taula periòdica dels aliments
-- Article --
Autor/a:
Mans i Teixidó, Claudi
Matèria:
Aliments - Anàlisi - Investigació
Aliments - Composició
Publicació:
Revista de la Societat Catalana de Química
Fitxa completa
El residu: paràbola de la maionesa i l'allioli
-- Article --
Autor/a:
Mans i Teixidó, Claudi
Matèria:
Aliments - Composició
Salses
Publicació:
Revista de la Societat Catalana de Química
Fitxa completa
Hidrocarburs aromàtics policíclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments
-- Article --
Autor/a:
Vidal Carou, M. Carmen
Matèria:
Riscos per a la salut - Avaluació - Espanya
Aliments - Toxicologia
Olis vegetals - Composició
Salut pública - Espanya
Hidrocarburs aromàtics policíclics (HAPc)
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
La Crisis de los alimentos y el pan: abordaje de los fenómenos químicos y sociales
-- Article --
Autor/a:
Echeverría, Agustina R.
;
Oliveira Costa, Lorenna Silva
;
Cristine dos Santos, Michelly
Matèria:
Química - Experiments - Ensenyament
Pa
Aliments - Composició
Publicació:
Educació Química : EduQ
Fitxa completa
Microestructura i propietats dels aliments
-- Article --
Autor/a:
Lluch, M. Àngels
Matèria:
Microestructura
Aliments - Composició
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Pàgina
1
de
1
Primera
Anterior
Anar a la pàgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària