Portal de publicacions
nuld
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca
Cerca avançada
Títol
Autor/a
Col·lecció
Matèria
Any d'edició
ISBN
Entitat responsable
Tipus de publicació
Monografies
Publicacions periòdiques
Articles
Cerca exhaustiva
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
8
(
8
registres en total)
Ciència i tecnologia dels aliments al començament del segle XXI : 14 de desembre de 2005
-- Article --
Autor/a:
Obiols i Salvat, Josep
Matèria:
Envasos d'aliments
Pinsos
Aliments - Conservació
Aliments funcionals
Aqüicultura
Consumidors - Conducta
Virus
Immigrants - Catalunya - Alimentació
Alimentació - Terminologia
Publicació:
Butlletí ACCA
Fitxa completa
La conservació dels aliments
-- Article --
Autor/a:
Rosell i Rius, Ramon
Matèria:
Aliments - Conservació
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
La conservació dels aliments: quatre pinzellades històriques a una circumstància universal
-- Article --
Autor/a:
Alcover Cateura, Pablo José
Matèria:
Aliments - Conservació - Història
Publicació:
Quaderns agraris
Fitxa completa
La radiació ionitzant en la indústria alimentària
-- Article --
Autor/a:
Calderón, Josep
Matèria:
Aliments - Conservació
Aliments - Indústria i comerç
Aliments - Irradiació
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques
-- Article --
Autor/a:
Martín Belloso, Olga
;
Barbosa Cánovas, Gustavo V.
Matèria:
Conservació per pulsacions tèrmiques
Aliments - Conservació
Aliments - Indústria i comerç
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
L'Assecat de les fruites: idees generals i la seva possibilitat d'utilització com a recurs didàctic
-- Article --
Autor/a:
Martínez Pons, José A.
Matèria:
Aliments - Conservació
Química - Experiments - Ensenyament
Aliments - Assecatge
Publicació:
Educació Química : EduQ
Fitxa completa
Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments
-- Article --
Autor/a:
Monfort, Josep M.
Matèria:
Aliments - Conservació
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Utilización de los tratamientos por alta presión para la conservación de alimentos
-- Article --
Autor/a:
Guamis López, Buenaventura
Matèria:
Aliments - Conservació
Aliments - Indústria i comerç
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Pàgina
1
de
1
Primera
Anterior
Anar a la pàgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària