Portal de publicacions
catalegâModuleName=
Catāleg
Colˇleccions bibliogrāfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca
Cerca avançada
Títol
Autor/a
Colˇlecciķ
Matčria
Any d'ediciķ
ISBN
Entitat responsable
Tipus de publicaciķ
Monografies
Publicacions periōdiques
Articles
Cerca exhaustiva
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
1
(
1
registres en total)
Metodologia per a l'avaluaciķ sensorial de l'oli d'oliva verge
-- Article --
Autor/a:
Romero Fabregat, M. Paz
Matčria:
Oli d'oliva
Avaluaciķ sensorial dels aliments
Publicaciķ:
TECA : tecnologia i cičncia dels aliments
Fitxa completa
Pàgina
1
de
1
Primera
Anterior
Anar a la pāgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informaciķ per
als distribuīdors
Dades de l´usuari/āria
Adreįa electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/āria