Portal de publicacions
nuld
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca
Cerca avançada
Títol
Autor/a
Col·lecció
Matèria
Any d'edició
ISBN
Entitat responsable
Tipus de publicació
Monografies
Publicacions periòdiques
Articles
Cerca exhaustiva
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
3
(
3
registres en total)
Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants
-- Article --
Autor/a:
Canicio, Josep A.
Matèria:
Aliments - Contaminació
Dioxines
Riscos per a la salut - Avaluació
Salmons
Aliments - Composició
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Les Dioxines, mites i realitats
-- Article --
Autor/a:
Rivera Aranda, Josep
Matèria:
Dioxines
Aliments - Contaminació
Publicació:
Recull de conferències 2008 : 2.225 anys des dels Andosins ; 3rs Debats de recerca : recerca mèdica i salut d'Andorra
Fitxa completa
Química i medi ambient: Què són les dioxines?
-- Article --
Autor/a:
Jover i Comas, Èric
Matèria:
Dioxines
Dioxines - Aspectes ambientals
Publicació:
Revista de la Societat Catalana de Química
Fitxa completa
Pàgina
1
de
1
Primera
Anterior
Anar a la pàgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària