Portal de publicacions
cataleg⊂ModuleName=
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca
Cerca avançada
Títol
Autor/a
Col·lecció
Matèria
Any d'edició
ISBN
Entitat responsable
Tipus de publicació
Monografies
Publicacions periòdiques
Articles
Cerca exhaustiva
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
6
(
6
registres en total)
Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva
-- Article --
Autor/a:
Romero, Agustí
;
Tous i Martí, Joan
Matèria:
Vi - Degustació
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Degustar un vi amb una pinzellada matemàtica
-- Article --
Autor/a:
Colom i Torrens, Yolanda
;
Vila i Barnils, Rosa
Matèria:
Vi - Degustació
Matemàtica
Publicació:
Recull de conferències 2012 : 100 anys del naixement d'Alang Turing i 50 anys del Telstar 1 ; 6ns Debats de recerca : La recerca sobre el paisatge a Andorra . Recull de conferències 2013 : 250 anys del Politar andorrà i 50 anys d'Andorra, el meu país ; 7ns Debats de recerca : El talent humà en les organitzacions andorranes : investigació i oportunitats
Fitxa completa
Descriptors aromàtics i gustatius que identifiquen la garnatxa negra a Catalunya
-- Article --
Autor/a:
Nadal Roquet-Jalmar, Montserrat
;
Domènech, Joan Ignasi
Matèria:
Vi - Degustació
Vinya - Varietats - Catalunya
Publicació:
Dossiers agraris
Fitxa completa
Imatge no
disponible
Es presenta el 'napping', un innovador sistema de tast de vins que es capaç de conjugar l'estadística amb els sentits
-- Article --
Matèria:
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació - Activitats
Vi - Degustació
Publicació:
El Butlletí de l'IEC [Recurs electrònic] / Institut d'Estudis Catalans
Fitxa completa
Tast de vins a la jornada
Vint-i-cinc anys de la Secció de Viticultura i Enologia
de la ICEA
-- Article --
Autor/a:
Nadal Roquet-Jalmar, Montserrat
Matèria:
Vi - Degustació
Publicació:
Vint-i-cinc anys de la Secció de Viticultura i Enologia de la Institució Catalana d'Estudis Agraris : jornada / Josep M. Puiggròs (cur.)
Fitxa completa
Vi, cos i cervell
Autor/a:
Viader i Guixà, Ramon
Matèria:
Vi - Degustació
Aliments - Anàlisi sensorial
Data de l´edició:
2011
ISBN:
978-84-9965-060-9
Col·lecció:
Monografies de les Seccions de Ciències ; 21
Obra disponible
Fitxa completa
Afegeix l´obra
25,00 €
Pàgina
1
de
1
Primera
Anterior
Anar a la pàgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària