Portal de publicacions
> Botiga
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca ràpida
Títol
Autor
Col·lecció
Matèria
ISBN
Any d'edició
Tipus de Publicació
Publicacions pròpies
Publicacions alienes
Criteri
Publicacions
Articles
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
5
(
5
registres en total)
Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants
-- Article --
Autor/a:
Canicio, Josep A.
Matèria:
Aliments - Contaminació
Dioxines
Riscos per a la salut - Avaluació
Salmons
Aliments - Composició
Fitxa completa
El Residu: la taula periòdica dels aliments
-- Article --
Autor/a:
Mans i Teixidó, Claudi
Matèria:
Aliments - Anàlisi - Investigació
Aliments - Composició
Fitxa completa
Hidrocarburs aromàtics policíclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments
-- Article --
Autor/a:
Vidal Carou, M. Carmen
Matèria:
Riscos per a la salut - Avaluació - Espanya
Aliments - Toxicologia
Olis vegetals - Composició
Salut pública - Espanya
Hidrocarburs aromàtics policíclics (HAPc)
Fitxa completa
La Crisis de los alimentos y el pan: abordaje de los fenómenos químicos y sociales
-- Article --
Autor/a:
Echeverría, Agustina R.
;
Oliveira Costa, Lorenna Silva
;
Cristine dos Santos, Michelly
Matèria:
Química - Experiments - Ensenyament
Pa
Aliments - Composició
Fitxa completa
Microestructura i propietats dels aliments
-- Article --
Autor/a:
Lluch, M. Àngels
Matèria:
Microestructura
Aliments - Composició
Fitxa completa
Pàgina
1
de
1
Primera
Anterior
Anar a la pàgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària