Portal de publicacions
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca
Cerca avançada
Títol
Autor/a
Col·lecció
Matèria
Any d'edició
ISBN
Entitat responsable
Tipus de publicació
Monografies
Publicacions periòdiques
Articles
Cerca exhaustiva
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
5
(
5
registres en total)
Antioxidants i salut
Autor/a:
López Sabater, Maria del Carmen
;
Mariné i Font, Abel
;
López López, Antonio
;
Lamuela i Raventós, Rosa Maria
;
Foz i Sala, Màrius
Matèria:
Antioxidants - Aspectes sanitaris
Alimentació - Enquestes - Catalunya
Radicals lliures (Química) - Fisologia patològica
Data de l´edició:
2004
ISBN:
84-7283-773-4
Obra disponible
Fitxa completa
Afegeix l´obra
6,00 €
Cafè, nutrició i salut
-- Article --
Autor/a:
Rubio Celorio, Marc
Matèria:
Cafè - Consum
Antioxidants
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Els Radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salud de l'individu
-- Article --
Autor/a:
Segura, Ramon
Matèria:
Radicals lliures (Química)
Antioxidants
Oxidació
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Importància biològica dels additius antioxidants en alimentació animal
-- Article --
Autor/a:
Peris, Sílvia
Matèria:
Antioxidants
Additius alimentaris
Animals - Alimentació
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Premis ACCA 2017: David Bars-Cortina: Els compostos fenòlics de l'oliva com agents antioxidants i la seva acumulació en teixit muscular i hepàtic
-- Article --
Matèria:
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació - Premis
Fenols
Antioxidants
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Pàgina
1
de
1
Primera
Anterior
Anar a la pàgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària