IEC Portal de publicacions

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 5 (5 registres en total)

Antioxidants i salut
 Autor/a: López Sabater, Maria del Carmen ; Mariné i Font, Abel ; López López, Antonio ; Lamuela i Raventós, Rosa Maria ; Foz i Sala, Màrius
 Matèria:   Antioxidants - Aspectes sanitaris
Alimentació - Enquestes - Catalunya
Radicals lliures (Química) - Fisologia patològica
 Data de l´edició: 2004
 ISBN: 84-7283-773-4
Obra disponible

Veure fitxa
Fitxa completa
Afegir a la cistella
Afegeix l´obra
6,00 €

Cafè, nutrició i salut
-- Article --
 Autor/a: Rubio Celorio, Marc
 Matèria:   Cafè - Consum
Antioxidants
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Els Radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salud de l'individu
-- Article --
 Autor/a: Segura, Ramon
 Matèria:   Radicals lliures (Química)
Antioxidants
Oxidació
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Importància biològica dels additius antioxidants en alimentació animal
-- Article --
 Autor/a: Peris, Sílvia
 Matèria:   Antioxidants
Additius alimentaris
Animals - Alimentació
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Premis ACCA 2017: David Bars-Cortina: Els compostos fenòlics de l'oliva com agents antioxidants i la seva acumulació en teixit muscular i hepàtic
-- Article --
 Matèria:   Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació - Premis
Fenols
Antioxidants
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària