Portal de publicacions
nove...leName=
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca
Cerca avançada
Títol
Autor/a
Col·lecció
Matèria
Any d'edició
ISBN
Entitat responsable
Tipus de publicació
Monografies
Publicacions periòdiques
Articles
Cerca exhaustiva
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
4
(
4
registres en total)
Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques
-- Article --
Autor/a:
Rodríguez González, María
;
Fuente Canet, Aroa de la
;
Arosemena Angulo, Leonardo
;
Adelantado Faura, Carles
;
Calvo Torras, M. Àngels
Matèria:
Colorants en els aliments
Pinsos - Microbiologia
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Estudi i avaluació del paper dels bacteriòfags en la prevenció d'infeccions en agricultura i en animals de producció
-- Article --
Autor/a:
Arranz Iglesias, Laura Isabel
;
Cardona, Anna
;
Yuste, Aida
;
Nogué, Eulàlia
;
Arosemena Angulo, Leonardo
;
Calvo Torras, M. Àngels
Matèria:
Bacteris patògens
Animals - Infeccions
Bacteriologia agrícola
Publicació:
Quaderns agraris
Fitxa completa
Vibrio parahaemolyticus
: característiques i viabilitat en matrius de peix
-- Article --
Autor/a:
Calvo Torras, M. Àngels
;
Arosemena Angulo, Leonardo
;
Domínguez Clavería, Lídia
;
Girmé Vidal, Gisela
;
Rodríguez González, María
;
Adelantado Faura, Carles
;
Pérez Caullán, Lucía
Matèria:
Peixos - Microbiologia
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Producció de proteïna destinada a l'alimentació animal a partir de microorganismes
-- Article --
Autor/a:
Calvo Torras, M. Àngels
;
Llupià i Mas, Josep
;
Arosemena Angulo, Leonardo
Matèria:
Animals - Alimentació
Proteïnes
Microorganismes
Publicació:
Els aliments / Jordi Salas-Salvadó (editor)
Col·lecció:
Publicacions de la Presidència. Sèrie major ; 7
Fitxa completa
Pàgina
1
de
1
Primera
Anterior
Anar a la pàgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària