IEC Portal de publicacions > Novetats editorials

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 8 (16 registres en total)

Aplicacions de la malvasia a la cuina actual
-- Article --
 Autor/a: Martínez Hernández, Florencio ; Martínez Martínez, David
 Matèria:   Malvasia (Vi) - Sitges
Cuina - Vi
 Publicació: Dossiers agraris
Veure fitxa
Fitxa completa

Aprenentatge de la ciència a través de la cuina
-- Article --
 Autor/a: Castells Esqué, Pere
 Matèria:   Ciència - Ensenyament
Cuina
Educació - Experiències
 Publicació: Educació Química : EduQ
Veure fitxa
Fitxa completa

Com tayllaràs devant un senyor: primera obgra mallorquina sobre gastronomia
-- Article --
 Autor/a: Miralles, Joan ; Contreras Mas, Antoni
 Matèria:   Cuina medieval (Mallorca)
 Publicació: Actes de la VIII Trobada d’Història de la Ciència i de la Tècnica: Mallorca, 18, 19, 20 i 21 de novembre de 2004
Veure fitxa
Fitxa completa

Evolució dels aparells i utensilis aplicats a la cuina occidental
-- Article --
 Autor/a: Castells Esqué, Pere
 Matèria:   Estris de cuina - Història
Aparells domèstics - Europa
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Glossari del Libre del Coch de Robert de Nola
-- Article --
 Autor/a: Leimgruber-Guth, Veronika
 Matèria:   Català - Glossaris, vocabularis, etc. poliglots
Libre del coch - Traduccions al català - S. XVI
Cuina catalana medieval - Història - Fonts
Nola, Rupert de
 Publicació: Estudis romànics / publicats a cura de R. Aramon i Serra
Veure fitxa
Fitxa completa

Harvard i Adrià sumen
-- Article --
 Autor/a: Perelló, Josep
 Matèria:   Cuina - Investigació
Adrià i Acosta, Ferran - Activitat professional - Cuina
 Publicació: Revista de Física
Veure fitxa
Fitxa completa

Isidra Maranges i Prat (1919-2012) : un estudi de la terminologia de la cuina medieval
-- Article --
 Autor/a: Bàguena i Maranges, Àngela
 Matèria:   Maranges i Prat, Isidra - Biografia
Cuina medieval
 Publicació: Terminàlia
Veure fitxa
Fitxa completa

L'ACCA participa en el II Congrés Mundial de Ciència i Cuina de Barcelona 2021
-- Article --
 Autor/a: Rivero i Urgell, Montserrat
 Matèria:   Cuina
Alimentació - S. XXI - Congressos
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 2  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.