IEC Portal de publicacions null

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 5 (5 registres en total)

Crisis frumentàries, iniciatives privades i polítiques públiques de proveïment a les ciutats catalanes durant la baixa edat mitjana / Coordinació a cura d'Antoni Riera i Melis
 Matèria:   Aliments - Abastament - Catalunya - Història - Fins al 1500
Cereals com a aliment - Catalunya - Història - Fins al 1500
Catalunya - Política alimentària - Història - Fins al 1500
Catalunya - Condicions econòmiques - Fins al 1500
 Data de l´edició: 2013-2018
 ISBN: 978-84-9965-180-4
 Col·lecció: Memòries de la Secció Històrico-Arqueològica ; 94
Obra disponible

Veure fitxa
Fitxa completa
Afegir a la cistella
Afegeix l´obra
40,00 €

El control municipal dels mercats locals de cereals a la Catalunya de finals del segle XVIII: una aproximació
-- Article --
 Autor/a: Renom i Pulit, Mercè
 Matèria:   Cereals com a aliment - Catalunya - S. XVIII/XIX
Mercats - Catalunya - Història
 Publicació: Recursos i territori : perspectiva històrica i nous equilibris : actes del X Congrés de la CCEPC (Manresa, 21, 22 i 23 d'octubre de 2016)
 Col·lecció: Publicacions de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana ; 9
Veure fitxa
Fitxa completa

El Mercat dels cereals a la Corona catalanoaragonesa. La gestió de les crisis alimentàries al segle XIII
-- Article --
 Autor/a: Riera i Melis, Antoni
 Matèria:   Cereals com a aliment - Catalunya - Història - Fins al 1500
Aliments - Abastament - Catalunya - s. XIII
Política pública - Catalunya - s. XIII
 Publicació: Crisis frumentàries, iniciatives privades i polítiques públiques de proveïment a les ciutats catalanes durant la baixa edat mitjana / Coordinació a cura d'Antoni Riera i Melis
 Col·lecció: Memòries de la Secció Històrico-Arqueològica ; 94
Veure fitxa
Fitxa completa

Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives
-- Article --
 Autor/a: Hajek, Beate ; Rollert, Britta ; Ringer, Linda
 Matèria:   Cereals com a aliment
Cereals com a aliment - Anàlisi
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Una Dècada d'abastament frumentari a Barcelona. La contribució de la iniciativa privada en els anys setanta del segle XIV
-- Article --
 Autor/a: Richou i Llimona, Montserrat
 Matèria:   Cereals com a aliment - Catalunya - Història - Fins al 1500
Aliments - Abastament - Barcelona - s. XIV
 Publicació: Crisis frumentàries, iniciatives privades i polítiques públiques de proveïment a les ciutats catalanes durant la baixa edat mitjana / Coordinació a cura d'Antoni Riera i Melis
 Col·lecció: Memòries de la Secció Històrico-Arqueològica ; 94
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.