Portal de publicacions
null
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca
Cerca avançada
Títol
Autor/a
Col·lecció
Matèria
Any d'edició
ISBN
Entitat responsable
Tipus de publicació
Monografies
Publicacions periòdiques
Articles
Cerca exhaustiva
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
8
(
16
registres en total)
Aplicacions de la malvasia a la cuina actual
-- Article --
Autor/a:
Martínez Hernández, Florencio
;
Martínez Martínez, David
Matèria:
Malvasia (Vi) - Sitges
Cuina - Vi
Publicació:
Dossiers agraris
Fitxa completa
Aprenentatge de la ciència a través de la cuina
-- Article --
Autor/a:
Castells Esqué, Pere
Matèria:
Ciència - Ensenyament
Cuina
Educació - Experiències
Publicació:
Educació Química : EduQ
Fitxa completa
Com
tayllaràs devant un senyor
: primera obgra mallorquina sobre gastronomia
-- Article --
Autor/a:
Miralles, Joan
;
Contreras Mas, Antoni
Matèria:
Cuina medieval (Mallorca)
Publicació:
Actes de la VIII Trobada d'Història de la Ciència i de la Tècnica: Mallorca, 18, 19, 20 i 21 de novembre de 2004
Fitxa completa
Evolució dels aparells i utensilis aplicats a la cuina occidental
-- Article --
Autor/a:
Castells Esqué, Pere
Matèria:
Estris de cuina - Història
Aparells domèstics - Europa
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Glossari del Libre del Coch de Robert de Nola
-- Article --
Autor/a:
Leimgruber-Guth, Veronika
Matèria:
Català - Glossaris, vocabularis, etc. poliglots
Libre del coch - Traduccions al català - S. XVI
Cuina catalana medieval - Història - Fonts
Nola, Rupert de
Publicació:
Estudis romànics / publicats a cura de R. Aramon i Serra
Fitxa completa
Harvard i Adrià sumen
-- Article --
Autor/a:
Perelló, Josep
Matèria:
Cuina - Investigació
Adrià i Acosta, Ferran - Activitat professional - Cuina
Publicació:
Revista de Física
Fitxa completa
Isidra Maranges i Prat (1919-2012) : un estudi de la terminologia de la cuina medieval
-- Article --
Autor/a:
Bàguena i Maranges, Àngela
Matèria:
Maranges i Prat, Isidra - Biografia
Cuina medieval
Publicació:
Terminàlia
Fitxa completa
L'ACCA participa en el II Congrés Mundial de Ciència i Cuina de Barcelona 2021
-- Article --
Autor/a:
Rivero i Urgell, Montserrat
Matèria:
Cuina
Alimentació - S. XXI - Congressos
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Pàgina
1
de
2
Primera
Anterior
Anar a la pàgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària