IEC Portal de publicacions > Revistes científiques

Cerca ràpida
Cerca ràpida per   Ajuda
  Llistat d'articles Registres 1 a 4 (4 registres en total)  

Cafè, nutrició i salut

 

 Autor/a: Rubio Celorio, Marc

Descripció física: P. 17-24

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica / Resum / Abstract

   

Els Radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salud de l'individu

 

 Autor/a: Segura, Ramon

Descripció física: P. 3-33

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica / Resum / Abstract

   

Importància biològica dels additius antioxidants en alimentació animal

 

 Autor/a: Peris, Sílvia

Descripció física: P. 36-41

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica / Resum / Abstract

   

Premis ACCA 2017: David Bars-Cortina: Els compostos fenòlics de l'oliva com agents antioxidants i la seva acumulació en teixit muscular i hepàtic

 

Descripció física: P. 40

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica

   
Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última
-

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.