Portal de publicacions
null
Referència: 46702
|
|
Volum: 13 : núm. 2 (desembre 2011)
Data d´edició: 2011
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 60 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC
|
|
Altres números:
|
|
|
|
|
Editorial
Recerca alimentària a Catalunya
Articles
Evolució de les marques de distribuïdor en el sector lacti espanyol (2006-2009)
Valls Alcayde, Jordi
; Barco, M. Carmen
Mots clau: Quota de volum, quota de valor, sector lacti.
Keywords: Volume market share, value market share, dairy industry.
Cafè, nutrició i salut
Rubio Celorio, Marc
Mots clau: Cafè, cafeïna, antioxidants, salut.
Keywords: Coffee, caffeine, antioxidants, health.
La Recerca en ciència i tecnologia dels aliments a Catalunya (2000-2009): una aproximació a partir de fonts d'informació públiques
Arguimbau i Vivó, Llorenç
; Ruiz Abella, Cristina
; Rodríguez Palmero, Maria
; Rivero i Urgell, Montserrat
Mots clau: Catalunya, ciència i tecnologia dels aliments, entitats, recursos
humans, recursos econòmics, articles, patents, tesis doctorals.
Keywords: Catalonia, food science and technology, entities, human resources,
financial resources, papers, patents, doctoral theses.
Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari
Alegre Tort-Martorell, Inés
Mots clau: Empresa social, emprenedoria social, sector
agroalimentari.
Keywords: Social company, social entrepreneurship, agri-food industry.
Química alimentària: ciència versus cultura
Alfonso Canicio, Josep
; Castells Esqué, Pere
; Mans i Teixidó, Claudi
; Martín Belloso, Olga
; Obiols i Salvat, Josep
Mots clau: Química alimentària, extropia, sostenibilitat alimentària,
cuinar, gastronomia, lèxic alimentari, EFFoST.
Keywords: Food chemistry, extropy, food sustainability, cooking,
gastronomy, food vocabulary, EFFoST.
Entrevista
|
|
|
|