Proposta d'estratègies de recerca en nutrició personalitzada en estadis clau de l'envelliment reproductiu femení dirigides al benestar durant la postmenopausa
Puiggròs Llavinés, Francesc
; Caimari Palou, Antoni
Mots clau: joves, alimentació, catalans, Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació.
Keywords: young people, food, Catalans, Catalan Association of Food Sciences (ACCA).
Mots clau: sostenibilitat alimentària, Pacte Verd Europeu, objectius de desenvolupament sostenible, dieta mediterrània, estratègies alimentàries.
Keywords: food sustainability, European Green Deal, Sustainable Development Goals, Mediterranean diet,
food strategies.
Efecte sobre la salut intestinal d'extractes obtinguts de fonts marines per a la seva potencial aplicació com a ingredients en l'elaboració d'aliments funcionals
Molina Olivera, Arnau
Efecte d'una intervenció d'estil de vida de tres anys sobre la longitud dels telòmers en participants del PREDIMED-Plus: un assaig aleatori
Fernández de la Puente Cervera, María
La iniciativa global de seguretat alimentària (GFSI, de l'anglès global Food Safety Initiative) fomenta la seguretat alimentària a escala mundial
Vidal Ortega, Catherine