Portal de publicacions
> Catàleg
Referència: 31462
|
|
Volum: Núm. 12 : maig 2008
Data d´edició: 2008
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 48 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC
|
|
Altres números:
|
|
|
|
|
Editorial
Ciència
Efecte de l'oli d'oliva i els seus compostos fenòlics en la reducció de factors de risc cardiovascular i de l'estrès oxidatiu
Fitó Colomer, Montserrat
DOI:
10.2436/20.2005.01.7
|
P. 11-19
|
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part)
Puchal Mas, Francesc
DOI:
10.2436/20.2005.01.8
|
P. 20-25
|
Tecnologia
Metodologia per a l'avaluació sensorial de l'oli d'oliva verge
Romero Fabregat, M. Paz
DOI:
10.2436/20.2005.01.9
|
P. 26-31
|
Entrevista
Indústria
Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa
Rivero, Montserrat
DOI:
10.2436/20.2005.01.12
|
P. 44-46
|
Altres
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
|
|
|
|