IEC Portal de publicacions > Novetats editorials


Referència: 2244
TECA : tecnologia i ciència dels aliments




Volum: Any 4, núm. 5 : juny 2000
Data d´edició: 2000
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 70 p. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  


L'ús de l'ozó per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques
Bejarano, Eva
Matèries:   Aliments - Irradiació

P. 15-20
Citació bibliogràfica Text completText complet

Benet Oliver-Rodés
Matèries:   Oliver-Rodés, Benet

P. 21-25
Citació bibliogràfica Text completText complet

Aqüicultura: Cultius a l'aigua
Foguet, Rosa ; Boronat, Ivan
Matèries:   Aqüicultura

P. 26-30
Citació bibliogràfica Text completText complet


La planta pilot d'indústries càrnies de la Universitat de Vic
López Sabater, Emilio Ignacio
Matèries:   Carn - Indústria i comerç

P. 35-36
Citació bibliogràfica Text completText complet

La fibra alimentària
Matèries:   Fibra alimentària

P. 38-41
Citació bibliogràfica Text completText complet

Els envasos dels aliments
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç

P. 42-44
Citació bibliogràfica Text completText complet

Experiència de l'ús de l'analitzador de rendiment d'olives Abencor en docència i investigació
Motilva Casado, Maria José ; Romero Fabregat, M. Paz
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç

P. 45-49
Citació bibliogràfica Text completText complet




Recull de premsa i altres notícies
Matèries:   Nutrició
Alimentació

P. 60-61
Citació bibliogràfica Text completText complet


Informació sobre l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Matèries:   Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació

P. 66-67
Citació bibliogràfica Text completText complet

Recull de lleis, decrets, decisions... apareguts al DOCE, al BOE i al DOGC durant el desembre de 1999
Matèries:   Aliments - Dret i legislació

P. 68
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/ària