Portal de publicacions
> Novetats editorials
Referència: 2244
Volum: Any 4, núm. 5 : juny 2000
Data d´edició: 2000
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 70 p. ; 30 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 22 : desembre 2023
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
L'ús de l'ozó per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques
Bejarano, Eva
Els envasos dels aliments
Recull de premsa i altres notícies
Informació sobre l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Recull de lleis, decrets, decisions... apareguts al DOCE, al BOE i al DOGC durant el desembre de 1999