Portal de publicacions
> Novetats editorials
Referència: 2534
Volum: Any 5, núm. 6 : des. 2002
Data d´edició: 2002
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 71 p. : il. ; 30 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 22 : desembre 2023
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
Tractaments físics no contaminants per a la conservació de fruites
Vendrell, Miquel
Tècniques emprades per a la detecció d'organismes modificats genèticament
Esteve, Teresa
La Qualitat en la indústria alimentària : un cas d'empresa
Oro, Gonzalo
La Qualitat en la indústria alimentària : des de l'entitat certificadora
Quintana, Tomàs