IEC Portal de publicacions > Novetats editorials


Referència: 2534
TECA : tecnologia i ciència dels aliments



Volum: Any 5, núm. 6 : des. 2002
Data d´edició: 2002
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 71 p. : il. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Obra exhaurida [+]
Sumari  

Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietètica de fruita i valor calòric reduït
Martín Belloso, Olga ; Grigelmo Miguel, Núria
Matèries:   Fibra alimentària

P. 12-15
Citació bibliogràfica Text completText complet


Assessories tècniques agroalimentàries : què són? què fan?
Urdí, Laia ; Costa, Joaquim
Matèries:   Assessors d'empresa
Indústria agroalimentària

P. 20
Citació bibliogràfica Text completText complet






El Nou document sobre la seguretat alimentària : el Llibre blanc
Benito, Javier de
Matèries:   Alimentació - Congressos
Seguretat alimentària

P. 31-33
Citació bibliogràfica Text completText complet





Possibles tendències de futur en els productes carnis crus adobats
Arnau i Arboix, Jacint
Matèries:   Carn - Indústria i comerç - Innovacions tecnològiques
Alimentació - Congressos

P. 42-44
Citació bibliogràfica Text completText complet

Organismes modificats genèticament : introducció
Calderón, Josep
Matèries:   Aliments transgènics
Alimentació - Congressos

P. 45-46
Citació bibliogràfica Text completText complet


Tècniques emprades per a la detecció d'organismes modificats genèticament
Esteve, Teresa
Matèries:   Aliments transgènics - Anàlisi
Alimentació - Congressos

P. 49-50
Citació bibliogràfica Text completText complet


Patògens bacterians d'interès a les noves estratègies de seguretat alimentària
Ferrer i Escobar, Dolors
Matèries:   Aliments - Contaminació
Aliments - Microbiologia
Seguretat alimentària

P. 53-56
Citació bibliogràfica Text completText complet


La Qualitat en la indústria alimentària : un cas d'empresa
Oro, Gonzalo
Matèries:   Normes ISO 9000
Qualitat total
Aliments - Indústria i comerç

P. 60-62
Citació bibliogràfica Text completText complet

La Qualitat en la indústria alimentària : des de l'entitat certificadora
Quintana, Tomàs
Matèries:   Normes ISO 9000
Qualitat total
Aliments - Indústria i comerç

P. 63-65
Citació bibliogràfica Text completText complet



Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.