IEC Portal de publicacions > Novetats editorials


Referència: 31462
TECA : tecnologia i ciència dels aliments



Volum: Núm. 12 : maig 2008
Data d´edició: 2008
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 48 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  

Editorial


Ciència

La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors
Pividori, María Isabel ; Alegret i Sanromà, Salvador
Matèries:   Seguretat alimentària
Biosensors

P. 3-10
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Efecte de l'oli d'oliva i els seus compostos fenòlics en la reducció de factors de risc cardiovascular i de l'estrès oxidatiu
Fitó Colomer, Montserrat
Matèries:   Oli d'oliva
Dieta

P. 11-19
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part)
Puchal Mas, Francesc
Matèries:   Pinsos

P. 20-25
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Tecnologia

Metodologia per a l'avaluació sensorial de l'oli d'oliva verge
Romero Fabregat, M. Paz
Matèries:   Oli d'oliva
Avaluació sensorial dels aliments

P. 26-31
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet


Entrevista

Robert Xalabarder
Matèries:   Xalabarder, Robert - Intervius

P. 37-39
Citació bibliogràfica Text completText complet

Indústria


Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa
Rivero, Montserrat
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç - Investigació

P. 44-46
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Altres

Parc Temàtic de l'Oli
Matèries:   Oli d'oliva - Museus

P. 47
Citació bibliogràfica Text completText complet

Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Matèries:   Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació - Premis

P. 48
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/ària