IEC Portal de publicacions > Novetats editorials

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 5 (5 registres en total)

Ciència i tecnologia dels aliments al començament del segle XXI : 14 de desembre de 2005
-- Article --
 Autor/a: Obiols i Salvat, Josep
 Matèria:   Envasos d'aliments
Pinsos
Aliments - Conservació
Aliments funcionals
Aqüicultura
Consumidors - Conducta
Virus
Immigrants - Catalunya - Alimentació
Alimentació - Terminologia
 Publicació: Butlletí ACCA
Veure fitxa
Fitxa completa

Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques
-- Article --
 Autor/a: Rodríguez González, María ; Fuente Canet, Aroa de la ; Arosemena Angulo, Leonardo ; Adelantado Faura, Carles ; Calvo Torras, M. Àngels
 Matèria:   Colorants en els aliments
Pinsos - Microbiologia
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)
-- Article --
 Autor/a: Puchal Mas, Francesc
 Matèria:   Pinsos
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part)
-- Article --
 Autor/a: Puchal Mas, Francesc
 Matèria:   Pinsos
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Fonts alternatives de proteïna en aqüicultura
-- Article --
 Autor/a: Maura i Rayo, Salvador
 Matèria:   Pinsos
Proteïnes
Aqüicultura
 Publicació: Quaderns agraris
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.