IEC Portal de publicacions null


Referència: 46702
TECA : tecnologia i ciència dels aliments




Volum: 13 : núm. 2 (desembre 2011)
Data d´edició: 2011
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 60 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  

Editorial

Recerca alimentària a Catalunya

P. 2
Citació bibliogràfica Text completText complet

Articles

Avaluació energètica de residus industrials biodegradables a Catalunya
Vilamajó Llobera, Clara ; Flotats i Ripoll, Xavier
Matèries:   Residus industrials - Catalunya - Avaluació
Biogàs
Mots clau: Residus orgànics, digestió anaeròbia, biogàs.
Keywords: Organic waste, anaerobic digestion, biogas.

DOI: 10.2436/20.2005.01.53

P. 3-10
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Evolució de les marques de distribuïdor en el sector lacti espanyol (2006-2009)
Valls Alcayde, Jordi ; Barco, M. Carmen
Matèries:   Productes lactis - Indústria i comerç
Productes lactis - Consum - Estadístiques
Mots clau: Quota de volum, quota de valor, sector lacti.
Keywords: Volume market share, value market share, dairy industry.

DOI: 10.2436/20.2005.01.54

P. 11-16
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Cafè, nutrició i salut
Rubio Celorio, Marc
Matèries:   Cafè - Consum
Antioxidants
Mots clau: Cafè, cafeïna, antioxidants, salut.
Keywords: Coffee, caffeine, antioxidants, health.

DOI: 10.2436/20.2005.01.55

P. 17-24
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

La Recerca en ciència i tecnologia dels aliments a Catalunya (2000-2009): una aproximació a partir de fonts d'informació públiques
Arguimbau i Vivó, Llorenç ; Ruiz Abella, Cristina ; Rodríguez Palmero, Maria ; Rivero i Urgell, Montserrat
Matèries:   Tecnologia dels aliments
Aliments - Investigació - Catalunya
Investigació - Fonts d'informació
Mots clau: Catalunya, ciència i tecnologia dels aliments, entitats, recursos humans, recursos econòmics, articles, patents, tesis doctorals.
Keywords: Catalonia, food science and technology, entities, human resources, financial resources, papers, patents, doctoral theses.

DOI: 10.2436/20.2005.01.56

P. 25-41
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari
Alegre Tort-Martorell, Inés
Matèries:   Indústria agroalimentària
Emprenedoria
Mots clau: Empresa social, emprenedoria social, sector agroalimentari.
Keywords: Social company, social entrepreneurship, agri-food industry.

DOI: 10.2436/20.2005.01.57

P. 42-45
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Química alimentària: ciència versus cultura
Alfonso Canicio, Josep ; Castells Esqué, Pere ; Mans i Teixidó, Claudi ; Martín Belloso, Olga ; Obiols i Salvat, Josep
Matèries:   Alimentació - S. XXI - Congressos
Alimentació - Terminologia
Gastronomia
Mots clau: Química alimentària, extropia, sostenibilitat alimentària, cuinar, gastronomia, lèxic alimentari, EFFoST.
Keywords: Food chemistry, extropy, food sustainability, cooking, gastronomy, food vocabulary, EFFoST.

DOI: 10.2436/20.2005.01.58

P. 46-53
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Entrevista


Dades de l´usuari/ària