Portal de publicacions
r
|
Referència: 65262
|
|
Autor: Aliments (Congrés) (2017-2018 : Barcelona, Catalunya)
Els aliments / Jordi Salas-Salvadó (editor)
Data d'edició: 2020
Descripció física: 132 p. : gràf. ; 30 cm
Entitats:
Institut d'Estudis Catalans. Presidència
Institut d'Estudis Catalans. Publicacions generals
ISBN: 978-84-9965-531-4
Col·lecció: Publicacions de la Presidència. Sèrie major ; 7
Editorial: IEC
|
|
Resum
La producció i transformació dels aliments i la seva sostenibilitat en un món canviant, els elements
que proporcionen seguretat alimentària, i els condicionants d’una alimentació correcta per assegurar
un bon estat nutricional són temes d’alt interès en la nostra societat. Les àrees de coneixement
que estudien totes aquestes vessants a l’entorn dels aliments i l’alimentació estan completament
interrelacionades. En aquest context multidisciplinari, i com no podia ser de cap altra manera, neix
aquest llibre que teniu a les mans, un recull de conferències en què diferents acadèmies i instituts
de Catalunya han tractat temes d’interès actual relacionats amb els aliments i l’alimentació, amb la
participació de professionals de formació i interessos diversos però complementaris.
|
|
|
|
|
Altres
Comunicacions
Mengem sa: dietes o modes?
Barbany Cahiz, Montserrat
; Capafons, Enric
; Carlas, Magda
; Colomé, Gemma
; Farré Roviar, Rosaura
; Folch i Castell, Carles
; Gibert, Anna
; Goñi, Àlex
; Malet, Alfons
; Mariné i Font, Abel
; Megías, Isabel
; Rivero, Montserrat
; Ros Florenza, Joaquim
; Roura Ruiz, Àngels
; Sáez i Mateu, Ferran
; Serrano i Farrera, Sebastià
; Tibau, Joan
; Torres Güell, Ester
; Voltas, Marta
La nostra alimentació és sostenible? La dieta mediterrània com a exemple de sostenibilitat
Serra Majem, Lluís
"El frau més gran de la història": les conseqüències de l'agricultura per a la humanitat i per al medi ambient
Ros, Joandomènec
|
|
|
|