Portal de publicacions
> Revistes científiques
Referència: 29720
Volum: Núm. 11 : setembre 2007
Data d´edició: 2007
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 44 p. : il·l., taules, gràf. ; 30 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 11 : setembre 2007
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Editorial
Tecnologia
Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments
Monfort, Josep M.
Mots clau: tecnologia alimentària, conservació d’aliments, tractaments lleugers.
Ciència
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)
Puchal Mas, Francesc
Mots clau: pinsos, nutrició animal.
Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans
Mots clau: aqüicultura, alimentació sostenible.
Recerca
Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement
Duran, Pere
;
Esteve-Garcia, Enric
Mots clau: porc, greix, àcids grassos, digestibilitat.
Consum
Institucions
La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari
Clotet i Ballús, Ramon
Mots clau: Fundació Triptolemos.
Entrevista
Altres
Museu de botelles d'aigua del Laboratori Doctor Oliver Rodés
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació