IEC Portal de publicacions > Revistes científiques


Referència: 60862
TECA : tecnologia i ciència dels aliments



Enllaç: ISSUU
Volum: 16 : 2016
Data d´edició: 2018 []
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 48 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  

Editorial

El patrimoni de la indústria alimentària a Catalunya
Mariné i Font, Abel
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç - Catalunya - Història

P. 2
Citació bibliogràfica Text completText complet

Articles

Evolució dels aparells i utensilis aplicats a la cuina occidental
Castells Esqué, Pere
Matèries:   Estris de cuina - Història
Aparells domèstics - Europa
Mots clau: Aparells, utensilis, tecnologia, ciència, cuina
Keywords: Appliances, utensils, technology, science, cooking.

P. 3-5
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

La fàbrica de Pastes Sanmartí. Fideuers des de 1700
Bayó Soler, Conxa
Matèries:   Pastes alimentàries - Caldes de Montbui - Història
Mots clau: Caldes de Montbui, Pastes Sanmartí, fideus, blat dur, aigua termal.
Keywords: Caldes de Montbui, Pastes Sanmartí, noodles, durum wheat, thermal water.

P. 6-9
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Elements del patrimoni industrial de les empreses agroalimentàries catalanes: noves icones, usos i elements d'estudi per a la gestió cultural
Masdeu Lalanza, Anna
Matèries:   Indústria agroalimentària - Catalunya
Mots clau: Patrimoni industrial, empreses agroalimentàries, elements patrimonials, valorització.
Keywords: Industrial heritage, food companies, heritage elements, enhancement

P. 10-18
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Estratègies productives i comercials d'una fàbrica d'embotits i conserves càrnies d'Olot, 1926-1996: Monvervi SA
Gutiérrez Medina, M. Lluïsa
Matèries:   Carn - Indústria i comerç - Olot - 1926/1996
Indústria conservera - Olot - 1926/1996
Mots clau: Indústria conservera, història segle xx, història industrial regional.
Keywords: Preserves industry, history of the 20th century, regional industrial history.

P. 19-30
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

El patrimoni del proveïment alimentari de Barcelona. El projecte del Museu d'Història de Barcelona i l'Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona
Renom i Pulit, Mercè
Matèries:   Aliments - Abastament - Barcelona - Història
Mots clau: Aliments, abastament, municipis, Govern i Administració de Barcelona, patrimoni històric, Museu d’Història de Barcelona, Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona.
Keywords: Food supply, local governments, local government (Barcelona), historical heritage, Museum of the History of Barcelona, Historical Archive of the City of Barcelona.

P. 31-38
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

La indústria alimentària a l'Eixample de Barcelona, 1868-1970: la indústria sucrera i la de pastes de sopa
Tatjer i Mir, Mercè
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç - Barcelona - 1868/1970
Mots clau: Sucre, sopa, fideus, indústria, Barcelona.
Keywords: Sugar, soup, noodles, industry, Barcelona.

P. 39-48
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.