IEC Portal de publicacions null

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 1 (1 registres en total)

Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
-- Article --
 Autor/a: Montesinos Seguí, Emili ; Trias, Rosalia ; Bañeras, Lluís ; Francés, Jesús ; Cabrefiga, Jordi ; Bonaterra i Carreras, Anna ; Badosa, Esther
 Matèria:   Productes vegetals - Microbiologia
Productes vegetals - Conservació
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària