IEC Portal de publicacions > Revistes i butlletins

Cerca ràpida
Cerca rāpida per   Ajuda
  Llistat d'articles Registres 1 a 4 (4 registres en total)  

Cafč, nutriciķ i salut

 

 Autor/a: Rubio Celorio, Marc

Descripció física: P. 17-24

Títol de la colˇlecció periòdica: TECA : tecnologia i cičncia dels aliments

Citaciķ Bibliogrāfica / Resum / Abstract

   

Els Radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salud de l'individu

 

 Autor/a: Segura, Ramon

Descripció física: P. 3-33

Títol de la colˇlecció periòdica: TECA : tecnologia i cičncia dels aliments

Citaciķ Bibliogrāfica / Resum / Abstract

   

Importāncia biolōgica dels additius antioxidants en alimentaciķ animal

 

 Autor/a: Peris, Sílvia

Descripció física: P. 36-41

Títol de la colˇlecció periòdica: TECA : tecnologia i cičncia dels aliments

Citaciķ Bibliogrāfica / Resum / Abstract

   

Premis ACCA 2017: David Bars-Cortina: Els compostos fenōlics de l'oliva com agents antioxidants i la seva acumulaciķ en teixit muscular i hepātic

 

Descripció física: P. 40

Títol de la colˇlecció periòdica: TECA : tecnologia i cičncia dels aliments

Citaciķ Bibliogrāfica

   
Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pāgina:
Següent Última
-

Dades de l´usuari/āria