Portal de publicacions
> Revistes científiques
Referència: 46702
Volum: 13 : núm. 2 (desembre 2011)
Data d´edició: 2011
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 60 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 22 : desembre 2023
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 11 : setembre 2007
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Editorial
Recerca alimentària a Catalunya
Articles
Evolució de les marques de distribuïdor en el sector lacti espanyol (2006-2009)
Valls Alcayde, Jordi
;
Barco, M. Carmen
Mots clau: Quota de volum, quota de valor, sector lacti.
Keywords: Volume market share, value market share, dairy industry.
Cafè, nutrició i salut
Rubio Celorio, Marc
Mots clau: Cafè, cafeïna, antioxidants, salut.
Keywords: Coffee, caffeine, antioxidants, health.
La Recerca en ciència i tecnologia dels aliments a Catalunya (2000-2009): una aproximació a partir de fonts d'informació públiques
Arguimbau i Vivó, Llorenç
;
Ruiz Abella, Cristina
;
Rodríguez Palmero, Maria
;
Rivero i Urgell, Montserrat
Mots clau: Catalunya, ciència i tecnologia dels aliments, entitats, recursos
humans, recursos econòmics, articles, patents, tesis doctorals.
Keywords: Catalonia, food science and technology, entities, human resources,
financial resources, papers, patents, doctoral theses.
Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari
Alegre Tort-Martorell, Inés
Mots clau: Empresa social, emprenedoria social, sector
agroalimentari.
Keywords: Social company, social entrepreneurship, agri-food industry.
Química alimentària: ciència
versus cultura
Alfonso Canicio, Josep
;
Castells Esqué, Pere
;
Mans i Teixidó, Claudi
;
Martín Belloso, Olga
;
Obiols i Salvat, Josep
Mots clau: Química alimentària, extropia, sostenibilitat alimentària,
cuinar, gastronomia, lèxic alimentari, EFFoST.
Keywords: Food chemistry, extropy, food sustainability, cooking,
gastronomy, food vocabulary, EFFoST.
Entrevista