Portal de publicacions
null
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca
Cerca avançada
Títol
Autor/a
Col·lecció
Matèria
Any d'edició
ISBN
Entitat responsable
Tipus de publicació
Monografies
Publicacions periòdiques
Articles
Cerca exhaustiva
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
1
(
1
registres en total)
Química alimentària: ciència
versus
cultura
-- Article --
Autor/a:
Alfonso Canicio, Josep
;
Castells Esqué, Pere
;
Mans i Teixidó, Claudi
;
Martín Belloso, Olga
;
Obiols i Salvat, Josep
Matèria:
Alimentació - S. XXI - Congressos
Alimentació - Terminologia
Gastronomia
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Pàgina
1
de
1
Primera
Anterior
Anar a la pàgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària