Portal de publicacions
> Catàleg
Referència: 11790
Volum: Núm. 7 : febrer 2005
Data d´edició: 2005
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 40 p. : il·l. ; 30 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 22 : desembre 2023
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 11 : setembre 2007
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Microestructura i propietats dels aliments
Lluch, M. Àngels
Mots clau: microestructures dels aliments, microscòpia
Preparats de proteïnes en pols com a complements de la dieta per a esportistes : Estudi comparatiu i avaluació dels existents en el mercat català
Sancho, Josep
;
Benavent Vallès, Alfred
Manger et les cinq temps du drame olfactif
Candau, Joël
Mots clau: multisensorialitat, memòria olfactiva
Hidrocarburs aromàtics policíclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments
Vidal Carou, M. Carmen
Mots clau: hidrocarburs aromàtics policíclics, oli de sansa
Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants
Canicio, Josep A.
Mots clau: dioxines, salmons, química, alimentació, salut