IEC Portal de publicacions > Catàleg


Referència: 11790
TECA : tecnologia i ciència dels aliments




Volum: Núm. 7 : febrer 2005
Data d´edició: 2005
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 40 p. : il·l. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  

Microestructura i propietats dels aliments
Lluch, M. Àngels
Matèries:   Microestructura
Aliments - Composició
Mots clau: microestructures dels aliments, microscòpia

P. 5-9 ; il·l
Citació bibliogràfica Resum Text completText complet

Preparats de proteïnes en pols com a complements de la dieta per a esportistes : Estudi comparatiu i avaluació dels existents en el mercat català
Sancho, Josep ; Benavent Vallès, Alfred
Matèries:   Aliments - Anàlisi
Esportistes - Alimentació
Aliments - Qualitat

P. 11-16
Citació bibliogràfica Text completText complet

Manger et les cinq temps du drame olfactif
Candau, Joël
Matèries:   Percepció
Sentits
Olfacte
Alimentació
Mots clau: multisensorialitat, memòria olfactiva

P. 17-23
Citació bibliogràfica Resum Text completText complet

Additius vells i nous
Xalabarder, Robert
Matèries:   Additius alimentaris
Additius alimentaris - Història
Mots clau: additius alimentaris

P. 24-26
Citació bibliogràfica Resum Text completText complet

Hidrocarburs aromàtics policíclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments
Vidal Carou, M. Carmen
Matèries:   Riscos per a la salut - Avaluació - Espanya
Aliments - Toxicologia
Olis vegetals - Composició
Salut pública - Espanya
Hidrocarburs aromàtics policíclics (HAPc)
Mots clau: hidrocarburs aromàtics policíclics, oli de sansa

P. 27-35
Citació bibliogràfica Resum Text completText complet

Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants
Canicio, Josep A.
Matèries:   Aliments - Contaminació
Dioxines
Riscos per a la salut - Avaluació
Salmons
Aliments - Composició
Mots clau: dioxines, salmons, química, alimentació, salut

P. 36-40
Citació bibliogràfica Resum Text completText complet

Dades de l´usuari/ària