Portal de publicacions
> Revistes i butlletins
Referència: 64082
Volum: 18 : 2019
Data d´edició: 2019
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 96 p. : il·l. col. ; 28 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 23 : 2024
(PDF) 22 : desembre 2023
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 11 : setembre 2007
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Editorial
Articles
Els inicis de l'ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat
Rivero i Urgell, Montserrat
DOI:
10.2436/20.2005.01.80
P. 4-9
Quaranta anys de percepció social dels aliments i l'alimentació
Mariné i Font, Abel
Mots clau: Percepció social dels aliments, alimentació
i salut, pseudociència.
Keywords: Social perception of food, diet and health,
pseudoscience.
DOI:
10.2436/20.2005.01.81
P. 10-21
El laberint dels complements alimentaris (o alimentosos): d'on venim, on som, on anem
Garcia i Gabarra, Antoni
Mots clau: Complement alimentari, complement
alimentós, legislació de la Unió Europea, legislació
espanyola, plantes, altres substàncies.
Keywords: Food supplement, European Union legislation,
Spanish legislation, herbal substances, botanical
substances, other substances.
DOI:
10.2436/20.2005.01.82
P. 22-31
El joc d'ulleres de l'APPCC
Vidal Ortega, Catherine
Mots clau: Frau, APPCC, VACCP, TACCP, seguretat
alimentària, prevenció.
Keywords: Fraud, HACCP, VACCP, TACCP, food safety,
prevention.
DOI:
10.2436/20.2005.01.83
P. 32-41
Aspectes pràctics de l'alimentació de la persona amb diabetis
Ros Baró, Marta
;
Arbonés Vilà, Glòria
Mots clau: Diabetis, alimentació, recomanacions
alimentàries, interaccions, racions d’hidrats de carboni.
Keywords: Diabetes, food, diet recommendations, interactions,
carbohydrate portions.
DOI:
10.2436/20.2005.01.84
P. 42-51
Ressenya del sopar "Einstein a Barcelona" de 2018
Castells Esqué, Pere
DOI:
10.2436/20.2005.01.86
P. 56-58
Ressenya Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019)
Castells Esqué, Pere
DOI:
10.2436/20.2005.01.89
P. 67-69
Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d'infantil i primària
Mans i Teixidó, Claudi
DOI:
10.2436/20.2005.01.90
P. 70-74
Homenatge a la memòria de Ramon Segura Cardona
Agenda setembre-desembre 2019