Portal de publicacions
> Revistes i butlletins
Referència: 71263
Volum: 22 : desembre 2023
Data d´edició: 2023
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 55 p. : il·l. ; 28 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 22 : desembre 2023
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 11 : setembre 2007
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Editorial
Articles
Crisi climàtica i inseguretat alimentària al món
Reguant i Fosas, Francesc
Mots clau: crisi humanitària, canvi climàtic, inseguretat alimentària, medi ambient.
Keywords: humanitarian crisis, climate change, food
insecurity, environment.
DOI:
10.2436/20.2005.01.119
P. 3-12
En alimentació i salut, tot és massa complex per tenir explicacions senzilles
Savé Monserrat, Robert
Mots clau: alimentació, vitivinicultura, salut, canvi climàtic, sostenibilitat.
Keywords: : food, viticulture, oenology, health, climate
change, sustainability.
DOI:
10.2436/20.2005.01.120
P. 13-17
La lluita contra les notícies falses en el món de l'alimentació. Alimenta't amb ciència
Comas Basté, Oriol
DOI:
10.2436/20.2005.01.121
P. 18-21
L'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació participa en els darrers congressos internacionals sobre ciències de l'alimentació
Celorio i Sardà, Ricard
DOI:
10.2436/20.2005.01.122
P. 22-23
Sensors d'espectroscòpia d'infraroig proper per avaluar la frescor del peix i els cicles de congelació
Vergés i Basagaña, Clara
DOI:
10.2436/20.2005.01.123
P. 24-26
Incorporació d'estratègies visuals i sensorials a les dietes de textura modificada dels pacients majors de seixanta-cinc anys amb disfàgia a sòlids
Puiggròs Vega, Regina
DOI:
10.2436/20.2005.01.124
P. 27-28
L'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, protagonista del centenari d'Einstein a Barcelona (1923-2023)
Castells Esqué, Pere
DOI:
10.2436/20.2005.01.125
P. 29-31
Sabies que...
Models biomèdics per a l'estudi de la microbiota intestinal i l'estat d'ànim
Tibau Font, Joan
[Altres]