Portal de publicacions
nove...leName=
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca
Cerca avançada
Títol
Autor/a
Col·lecció
Matèria
Any d'edició
ISBN
Entitat responsable
Tipus de publicació
Monografies
Publicacions periòdiques
Articles
Cerca exhaustiva
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
7
(
7
registres en total)
Alimentació i gastronomia al diccionari normatiu
-- Article --
Autor/a:
Lorente Casafont, Mercè
;
Romaní i Olivé, Joan-Maria
Matèria:
Alimentació - Terminologia
Gastronomia - Terminologia
Publicació:
Terminàlia
Fitxa completa
Ciència i tecnologia dels aliments al començament del segle XXI : 14 de desembre de 2005
-- Article --
Autor/a:
Obiols i Salvat, Josep
Matèria:
Envasos d'aliments
Pinsos
Aliments - Conservació
Aliments funcionals
Aqüicultura
Consumidors - Conducta
Virus
Immigrants - Catalunya - Alimentació
Alimentació - Terminologia
Publicació:
Butlletí ACCA
Fitxa completa
«En valencià està més bo». La terminologia al servei de la llengua
-- Article --
Autor/a:
Cerdà Sanchis, Immaculada
Matèria:
València. Diputació. Unitat de Normalització Lingüística
Alimentació - Terminologia
Valencià - Ús
Publicació:
Terminologia per normalitzar la llengua [Recurs electrònic] / Mireia Trias i Freixa (curadora)
Col·lecció:
Memòries de la Societat Catalana de Terminologia ; 10
Fitxa completa
Gatronomia i terminologia: Terminologia en l'àmbit de l'antropologia de l'alimentació
-- Article --
Autor/a:
Ribas Serra, Joan
Matèria:
Antropologia de l'alimentació - Terminologia
Publicació:
Terminàlia
Fitxa completa
Petit viatge per la terminologia de l'alimentació i la gastronomia: trenta anys de neologismes
-- Article --
Autor/a:
Serra Figueras, Montserrat
Matèria:
Alimentació - Terminologia
Català - Manlleus
Publicació:
Terminàlia
Fitxa completa
Presentació del
Glossari de sabors del món
. Una eina de dinamització lingüística
-- Article --
Autor/a:
Sans Massó, Alexandra
Matèria:
Alimentació - Terminologia
Publicació:
Terminologia per normalitzar la llengua [Recurs electrònic] / Mireia Trias i Freixa (curadora)
Col·lecció:
Memòries de la Societat Catalana de Terminologia ; 10
Fitxa completa
Química alimentària: ciència
versus
cultura
-- Article --
Autor/a:
Alfonso Canicio, Josep
;
Castells Esqué, Pere
;
Mans i Teixidó, Claudi
;
Martín Belloso, Olga
;
Obiols i Salvat, Josep
Matèria:
Alimentació - S. XXI - Congressos
Alimentació - Terminologia
Gastronomia
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Pàgina
1
de
1
Primera
Anterior
Anar a la pàgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària